PLUK JE DAG

De Grote Kunstkalender wordt mede mogelijk gemaakt door crowdfunding, genaamd ‘Pluk je dag’. Zo kan de verkoopprijs billijk blijven, waardoor een breed en nieuw publiek kennis kan maken met Nederlandse kunst.

Mede dankzij de grote steun van de pluk je dag sponsoren was de editie 2024 van de Grote Nederlandse Kunstkalender een groot succes en verschijnt er in 2025 opnieuw een Kunstkalender. Kunnen de kunstenaars op jouw steun rekenen?

We
NEED

you!

Wil je sponsor worden?

Door een dag in de kalender te ‘plukken’ help je ons 365 kunstenaars een podium te bieden en kan het initiatief blijven bestaan. Voor een kleine investering van € 295,- kom je bij een kunstwerk naar keuze te staan. Naast de eeuwige dankbaarheid van de kunstenaars krijg je als Pluk Je Dag-deelnemer:

• Op een dag naar keuze een mini-advertentie met je logo en een tekst van maximaal 140 tekens.

• Een exemplaar van De Grote Nederlandse Kunstkalender 2024 (t.w.v. 46,95 euro).

• Online exposure. Je komt met (organisatie)naam op de website van de kunstkalender te staan. Ook publiceren we jouw dag op de social media profielen van de kunstkalender; Facebook en Instagram. Lever hiervoor je profielnamen aan.

• De titel ‘Partner van….’ en een plekje op een indrukwekkende lijst van Nederlandse bedrijven die de kalender steunen. • Een bereik van 3.000+ (exclusieve druk). De kalender kom je tegen in allerlei soorten en maten huiskamers, kantoren, wachtruimtes en toiletten in Nederland.